Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Τοποθεσία

To Hotel Prigipikon Suites & Loft είναι μόλις 15 χιλιόμετρα απο τη Λαμία / 225 απο την Αθήνα, 60 χιλιόμετρα απο το Καρπενήσι, εκεί που οι ορεινοί όγκοι της Οίτης ορθώνονται επιβλητικοί σε ένα "σκηνικό" εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, με φόντο την κοιλάδα του ποταμού Σπερχειού, βρίσκεται το πριγκηπικόν. Το κτίριο έχει ανακαινισθεί πλήρως με σεβασμό στη φύση.
Λουτρά Υπάτης - Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν
Tα Λουτρά της Υπάτης είναι σήμερα μια μικρή αλλά ολοκληρωμένη πόλη, μια λουτρόπολη, που δεν της λείπει τίποτα και που εξασφαλίζει άνετη και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες της.

Ιερά Μονή Αγάθωνος - Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν

Ιερά Μονή Αγάθωνος

Λημέρι ειρηνικό και έργο ζωής του "Παπα- Ανυπόμονου" της Εθνικής Αντίστασης, Ηγούμενου Γερμανού Δημάκου
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο της Φυσικής Ιστορίας βρίσκεται δίπλα από την Ιερά Μονή Αγάθωνος και εκθέτει όλη τη χλωρίδα και τη πανίδα της Οίτης.
Μεσαιωνικό Κάστρο Υπάτης

Το μεσαιωνικό κάστρο της Υπάτης οχυρώθηκε από τον Ιουστινιανό και έζησε θρυλικές πολιορκίες από Σταυροφόρους, Βυζαντινούς και Οθωμανούς...

 

Πως θα φτάσετε - Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν
Πως θα φτάσετε
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν- Λουτρά Υπάτης Φθιώτιδος

Ξεκινώντας από Αθήνα, ακολουθείτε την Εθνική οδό Αθηνών- Θεσ/νίκης. Στο 210ό χλμ., ( πρίν την Λαμία ), στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις ταμπέλες “ ( ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ” ). Βγαίνοντας από την Εθνική οδό, ακολουθείτε συνεχώς την κατεύθυνση προς ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.

Μετά από (10 ) χιλιόμετρα περίπου, αφού περάσετε το χωριό Λιανοκλάδι στρίβετε αριστερά. Μετά από 2 χιλιόμετρα φθάνετε στα Λουτρά Υπάτης, όπου συναντάτε το Ξενοδοχείο.
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν1
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν2
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν3
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν4
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν5
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν6
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν7
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν8
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν9
Ξενοδοχείο Πριγκηπικόν10